..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 May 2012

i'm runningman (RM) fan!!

kwangsoo,  jongkook, jaesuk, jiyo ,sukjin, haha and gary .

Adore gler kat RM.... kalau menjelang jea hari jumaat mesti i mandi awal sb nak ngadap RM ni.. jangan kata i jea.. my sibling pon sama naik... kalau dulu-dulu dorang marah... sekarang hambeekk ko... terkena sama... bukan tak nak layan kat internet tapi lagi feel kalau tengok kat tv.... kan..kan..kan. leh gelak ramai-ramai.... paling minat kat si hijau ni ade jea lawaknya hehe ~~masih terbayang gelagat dia~~... tak dapat bayangkan RM without him.. mesti tak bestkan... almaklumlah antara MC terbaik di korea selatan.. 

masih ingat lagi episod 41 song joongki last dengan RM. walaupun sikit jea part die nangis tapi sedih gler.....


banyak games yang menarik dalam RM ni... i buat explorace pun guna idea dari sini...

HOPE RM WILL COME TO MALAYSIA.. sebelum ni ada katanya dah tak jadi... sedih :(.... tetapi tetap berharap :).... 

RUNNINGMAN TERBAEEEKKK

DAEBAK!!!