..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 February 2013

low quality or high quality

3 hari yang lepas.. i semangat mendownload RUNNINGMAN show.. i download dari episode 131 hingga episode 134... satu low quality sb x sabar nak tengok.. and 3 lagi high quality sebab nak menjamin kepuasan menonton katanya... ok masa tengok yang low quality.. happy jea.. ketawa2x.... i tangguhkan tengok next episode hari ni.... 


fuh~ sungguh tercabar keimanan tengah menonton td... rasa nak pecah2x kan je laptop ni... geram... sangkut2x.... baik x yah bg high quality kalau poor quality...kalau satu yang trouble i boleh tahan lagi... tiga2x ke longkang... taw x nak download tu lama!!!... 

haish... sini meh i nak advance... baik u all download low quality punya daripada high quality... serius stress tahap apa ntah ni... baik tengok online lagi laju... 



entry di atas merupakan entry jam 11.00am....

sekarang entry jam 1.00pm

pelik masa i nak sambung entry ni.. i check semula video.. dah ok... xde sekat2x... means laptop i yang ad masalah... maybe berat... atau lain-lain punca yang x diketahui... hehehe... anyway thanx sebab uploadkan show tersebut... enjoy!... 

 sengaja post entry ni.. walaupon dah ok ...i nak kongsi perasaan marah sebab x dapat continue tengok runningman td... stress~.
hehehe

p/s: senang hati... dah la bg free marah2x lagi kan.... sorry u all :).. bersyukur la cik ama oii...