..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 January 2013

rimas!


sekarang adalah waktu-waktu yang merimaskan... rimas dengan setiap pertanyaan  yang di ajukan oleh orang-orang yang agak suka m'yelak kain orang...

bila nak kerja.... bila nak kawen... bila nak ada anak sendiri... bila nak kumpul harta.. rimas!...  .. 

jawapan yang sama akan dibagi setiap pertanyaan tu di ajukan... belum ada rezeki... belum ada jodoh.... bila masuk bab anak... i akan jawab nak ambil anak angkat!..then bila i jawab mcm tu.. akan keluar pulak.. x nak tengok anak sendiri ke.. yang perempuan nya mcm mana.. yang lelaki nye macam mana...

haih!... kalau la umor boleh main stop stop... i nak umor 21... x nak dah bertambah... masa tue happy jea..

hurm.... macam mana ea kita nak buat orang stop tanya soalan2x yang merimaskan tue...

yang paling tak boleh blah.. suka suki 'kenen mengenen' (jodoh menjodoh) kan orang... rimas!

sekarang ni.. i buat hal sendiri.. lantak la si "penyelak kain" tue nak cakap apa... anggap je la tue dah memang hobi die...

sekian~

p/s: semoga tahun 2013 akan dipermudakan segalanya ..amin...:)