..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 March 2011

RuMatE SaYa...

kali ni nak cerita pasal orang di sekeliling saya jek... 1st kami jadi rumate kami tak berapa rapat... masing2x buat hal masing... honestly, yang banyak cakap saya ja la... dia diam saya diam.... kami start rapat semester 3 kot... sebab masa tu geng2x dia dah separate dan berpindah randah....so join la kami di sini... siapa rumate saya... nama dia siti rohainah  tapi panggil "leng"... dulu2x orang tanya "ama sapa rumate" bila cakap leng semua orang ingat budak cina.. dia ni budak sandakan sabah... budak matrikulasi labuan...budak-budak pandai ni... budak accounting uum... hadoi... memang kontra la ngan i ni... die tak suka baca then i tak suka mengira... kompen tak dapat A la klu paper mengira... dia ni pulak memang excited giler ngan paper mengira... tak paham aku  ... rumate saya ni rajin... suka menyapu bilik... kalau saya ikut mood baru buat... hehehe dasar pemalas ... rumate saya ni sensitif taw.. saya jea taw....:P...  ok la sampai sini pasal rumate saya... cite lebey2x kang tak best plak..

leng wif me...
p/s: masih single and available....:P