..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 March 2011

saya jahat.... ya saya memang jahat.. saya marah....ya memang saya marah....ada sebab saya tak suka kamu!!!.....

kamu seorang yang tak pernah nak terima pendapat orang.... bagi kamu... kamu saja yang perfect.... saya cuma mahu dengar perkataan... "owh mungkin ni silap saya.. maaf ya".. tapi kamu still salahkan orang.. 
you said " kamu dua yang buat mcm ni... mana la aku tahu"...ada kamu tanya... tiada kan... saya memang marah.... sebelum ini saya sudah bagitahu semua itu.. tapi kamu langsung tak mahu dengar... kamu saja yang betul... saya marah.... saya betul-betul marah.....ingat pesan saya... sebelum saya meletup bagus kamu ubah perangai kamu... saya betul-betul geram.... saya pun sudah 3 tahun di sini.... 6 semester.... saya juga tahu macam mana mahu buat.... bukan kamu saja yang jadi student uum.... saya juga ok.... so TOLONG JANGAN PANDANG RENDAH KAT ORANG MACAM ENGKAU TU BAGUS SANGAT.....

p/s: saya tak mahu marah sudah.....